Adverteren op Gewoon Lekker Groen

door Sarra

Banner Gewoon Lekker Groen biedt mogelijkheden tot het plaatsen van een banner. Deze banner is te zien in de zijbalk van de website en zal linken naar je eigen website. De banner is voor langere tijd op elke pagina van Gewoon Lekker Groen te zien voor alle bezoekers. Hoe lang de banner wordt geplaatst is aan jou. Er zijn verschillende mogelijkheden. Neem contact op voor informatie over de locatie, grootte en kosten van deze banner.

Review

Op Gewoon Lekker Groen zijn regelmatig reviews te vinden. Onderwerpen van de review kunnen uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan boeken, apparaten, voedingsmiddelen en nog veel meer. Voor een review testen en fotograferen wij het product en geven we onze mening in een post gewijd aan dit product. Houd er rekening mee dat wij hierin een eerlijke mening geven, dus dat betekent dat een review niet altijd positief hoeft te zijn. Wil je je product onder de aandacht brengen, neem dan via het contactformulier met ons contact op.

Advertorial

Je kunt ook kiezen voor een advertorial op de website. Een advertorial lijkt op een artikel. Het is een stuk geschreven tekst met eventueel foto’s, waarin je bedrijf wordt uitgelicht. We kunnen de foto’s zelf maken, maar je mag ook eigen beeldmateriaal aanleveren. In de post wordt ook een link naar je website geplaatst. Omdat advertorials altijd tussen de gewone artikelen online komen word het door bijna alle lezers gezien. Het onderwerp van de advertorial moet in de lijn van Gewoon Lekker Groen liggen. De advertorial staat ongeveer 2 weken op de homepage, daarna blijft het gewoon online in de archieven staan. Neem contact op voor informatie over de prijs van een advertorial.

Pers

Het is voor Gewoon Lekker Groen erg belangrijk om op de hoogte te worden gehouden van de laatste nieuwtjes, trends, boekpresentaties, events en nieuwe producten rondom lifestyle, food en interieur. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen mag je per mail sturen.

Winacties

Uit ervaring blijkt dat lezers graag meedoen aan winacties. Dit kan gekoppeld zijn aan een persbericht, advertorial, review of apart. In dit laatste geval wordt er een aparte blogpost geschreven voor de winactie. Hoe er contact wordt opgenomen met de winnaar bepaal jij helemaal zelf.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de opties en de prijzen contact met ons op via het contactformulier. We bespreken dan samen welke manier van adverteren het beste bij jouw product of bedrijf pasten en zorgen ervoor dat je campagne zo snel mogelijk online komt. Ook als je zelf een creatief idee hebt voor een advertentie kun je contact opnemen.]]]]> ]]>

Gewoon Lekker Groen maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Accepteren Verder lezen