door Sarra

Disclaimer & copyright

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (gewoonlekkergroen.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Op de inhoud van de site berust copyright Gewoon Lekker Groen.nl. De inhoud is door mijzelf geschreven en de foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het misbruiken of zonder toestemming gebruiken van mijn foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan.

Teksten overnemen van GewoonLekkerGroen.nl

Wanneer je gedeelten van artikelen wilt overnemen van Gewoon Lekker Groen vraag ik je deze teksten af te sluiten met een correcte, duidelijk zichtbare bronvermelding. Deze bronvermelding dient te voldoen aan de volgende eisen:

  • De bronvermelding bevat dat naam ‘Gewoon Lekker Groen’ (grote letter -G, -L en -G).
  • Het woord ‘Gewoon Lekker Groen’ is een klikbare hyperlink welke verwijst naar het oorspronkelijke artikel op gewoonlekkergroen.nl.
  • De link of de website bevat geen elementen die het volgen van de link belemmeren voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Deze richtlijnen zijn van toepassing op incidentele plaatsing van Gewoon Lekker Groen content op websites van derden. Indien je meer dan één tekst per maand van Gewoon Lekker Groen wilt plaatsen vragen we je contact op te nemen via het contactformulier.

Gewoon Lekker Groen.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijke dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Gewoon Lekker Groen kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Gewoon Lekker Groen maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Accepteren Verder lezen