door Sarra
Heb jij een product of een merk en past Gewoon Lekker Groen helemaal in hetzelfde straatje?

Laten we dan samenwerken!

Gewoon Lekker Groen is een blog gewijd aan plantaardige/vegan recepten en leuke en praktische tips voor een groen(er) leven. Ik werk graag samen met bedrijven die aansluiten bij mijn filosofieën over plantaardig eten en een groene lifestyle.

Hieronder staan enkele manieren waarop ik denk dat we kunnen samenwerken.

vegan-harira-marokkanse-linzensoep-2

Advertorials / gesponsorde posts

Een advertorial lijkt op een artikel. Het is een stuk geschreven tekst met eventueel foto’s, waarin jouw merk of product wordt uitgelicht. Ik schrijf zelf de tekst en maak foto’s. Omdat advertorials altijd tussen de gewone artikelen online komen word het door bijna alle lezers gezien. Het onderwerp van de advertorial moet passen bij de filosofie van Gewoon Lekker Groen.

vegan hazelnootschuimtaart

Recept ontwikkeling

Geïnteresseerd in een recept op maat voor jouw voedingsmerk? Gewoon Lekker Groen is beschikbaar voor het brainstormen, ontwikkelen en testen van recepten waarin jouw producten zijn verwerkt.

Opmerking: alle recepten op Gewoon Lekker Groen zijn plantaardig/vegan. Ik werk niet met dierlijke producten.

vegan american pancakes

Advertenties of banners

Gewoon Lekker Groen biedt mogelijkheden tot het plaatsen van een banner. Deze banner is te zien in de zijbalk van de website en zal linken naar je eigen website. De banner is voor langere tijd op elke pagina van Gewoon Lekker Groen te zien voor alle bezoekers. Hoe lang de banner wordt geplaatst is aan jou. Er zijn verschillende mogelijkheden.

87427109_513984456221296_5782979004505591890_n

Social media promotie

Gewoon Lekker Groen is flink aan het groeien op verschillende social media kanalen als instagram, facebook en pinterest.

Een social media campagne kan bestaan uit afbeeldingen en/of tekst gerelateerd aan een product, evenement of merk, met een link en een tag.

Energie besparen

Winacties/
weggeefacties

Uit ervaring blijkt dat lezers graag meedoen aan winacties. Dit kan gekoppeld zijn aan een persbericht, advertorial, review of apart. In dit laatste geval wordt er een aparte blogpost geschreven voor de winactie. Hoe er contact wordt opgenomen met de winnaar bepaal jij helemaal zelf.

vegan-chocolademousse-7

Review

Boeken, apparaten, voedingsmiddelen en nog veel meer! Voor een review testen en fotografeer ik het product en geef ik mijn mening in een post gewijd aan dit product. Houd er rekening mee dat wij hierin een eerlijke mening geven, dus dat betekent dat een review niet altijd positief hoeft te zijn.

Wil je je product onder de aandacht brengen? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met me op.

Nog even wat cijfers op een rijtje

Blog overview

7000
Unieke bezoekers (afgelopen 30 dagen)
9000
Pageviews (afgelopen 30 dagen)
900
Nieuwsbrief inschrijvingen

Social meda statistieken

1200
volgers
750
volgers
30000
maandelijkse kijkers
300
subs

Doelgroep overzicht

Vrouwen
78%
Mannen
22%
18-24
10%
25-34
43%
35-44
25%
45-54
13%
55-64
6%

Interesse?

Neem voor meer informatie over de opties en de prijzen contact met mij op via het contactformulier. We bespreken dan samen welke manier van adverteren het beste bij jouw product of bedrijf past en zorgen ervoor dat je campagne zo snel mogelijk online komt. Ook als je zelf een creatief idee hebt voor een advertentie kun je contact opnemen.

Opmerking: Gewoon Lekker Groen is niet beschikbaar voor het volgende werk: gastartikelen.

Gewoon Lekker Groen maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Accepteren Verder lezen